in

Wat is het beste huidverzorgingsproduct?

Wat is het beste huidverzorgingsproduct?

Er gaat echt niets boven het beste huidverzorgingsproduct. Er kan echt niet zoiets zijn als ‘Het beste huidverzorgingsproduct’, omdat huidverzorgingsproducten voor verschillende mensen anders werken (tot op zekere hoogte gebaseerd op het huidtype). Een product dat voor de ene persoon het ‘beste huidverzorgingsproduct’ is, kan voor de ander het slechtste zijn. Een meer logische vraag zou dus zijn ‘Wat is het beste huidverzorgingsproduct voor mijn huidtype?’. Dit is echter nog steeds niet helemaal logisch. We hebben de neiging om mensen in 4 groepen op te splitsen op basis van hun huidtype: droge huid, vette huid, normale huid en gevoelige huid. Deze classificatie is echter gewoon te breed om definitief te worden gebruikt bij het bepalen van het beste huidverzorgingsproduct. We kunnen zeggen dat ‘beste huidverzorgingsproduct voor een droge huid’ of ‘beste huidverzorgingsproduct voor een vette huid’ betere uitspraken zijn dan alleen ‘beste huidverzorgingsproduct’. Maar echt, dat is wat het is – ‘beter’; nog steeds niet nauwkeurig.

Dus het komt er echt op aan om de vraag te herformuleren tot: ‘Wat is het beste huidverzorgingsproduct voor mij’. Ja, dit is precies de vraag die u zou moeten stellen, en helaas is hier geen eenvoudig antwoord op te geven. Het kost wat inspanning van uw kant om tot het beste huidverzorgingsproduct voor uzelf te komen.

Allereerst moet u weten hoe de huidverzorgingsproducten werken. Dit is simpel. U kunt alle huidverzorgingsproducten beschouwen als samengesteld uit 2 soorten ingrediënten: actief en inactief. De actieve ingrediënten zijn degene die echt op uw huid werken. De inactieve helpen alleen bij het afgeven van deze actieve ingrediënten aan uw huid. Beide ingrediënten moeten voor uw huid werken, wil het product effectief zijn (en het beste huidverzorgingsproduct voor u worden).

Naast de ingrediënten is de manier waarop u uw huidverzorgingsproducten aanbrengt net zo belangrijk. Dit is zelfs nog belangrijker. Als u niet weet hoe u huidverzorgingsproducten moet aanbrengen, bent u misschien voor altijd op zoek naar het beste huidverzorgingsproduct voor uzelf, als dat al voorbij is. Bovendien is het ook belangrijk om te beslissen over de frequentie van aanbrengen (van het huidverzorgingsproduct). De omgevingsfactoren – temperatuur, vochtigheid en vervuilingsniveau, beïnvloeden ook de selectie van het beste huidverzorgingsproduct. Hier zijn een paar regels die u zou kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat uw beste huidverzorgingsproduct echt het beste voor u is:

  • Reinig uw huid voordat u dat beste huidverzorgingsproduct aanbrengt.
  • Gebruik een make-upremover in plaats van gewoon water en verwijder uw make-up voordat u naar bed gaat.
  • De effectiviteit van actieve ingrediënten wordt verminderd wanneer ze over een ander product worden aangebracht, bijv. over vochtinbrengende crème. Breng dus eerst dat beste huidverzorgingsproduct aan en daarna eventueel een beetje vochtinbrengende crème.
  • Breng de producten aan op een vochtige en warme huid.
  • U zult met een paar producten moeten experimenteren voordat u aankomt bij het product dat het beste bij u past.
  • Exfolieer niet te veel of te hard.
  • Varieer uw huidverzorgingsroutine volgens de seizoenen (winter / zomer enz.), Veranderingen in omgevingsfactoren en veranderingen in uw huidtype

Merk op dat het beste huidverzorgingsproduct niet van de ene op de andere dag kan worden bepaald. Alleen door middel van experiment (en bewustwording) kunt u het ‘Beste huidverzorgingsproduct’ (voor u) vinden.