in

Tips voor het bleken van uw tanden

tanden
Image by klimkin from Pixabay

Tips voor het bleken van uw tanden

Als je de afgelopen tien jaar koffie hebt gedronken, is het bewijs direct aan je tanden te zien. En voor jonge volwassenen is dit een nee-nee! Meisjes kunnen worden uitgeschakeld door die gele glimlach die je laat zien.

Dus voordat u uw tanden zo hard poetst, hebben we een aantal effectieve maar betaalbare dingen voorbereid die u kunt doen om uw tanden witter te maken. En voor degenen die ouder worden, kan dit ook van toepassing zijn.

  • Gebruik zuiveringszout als onderdeel van uw tandpasta. Door zuiveringszout aan uw tandpasta toe te voegen, kunt u uw tanden langzaam witter maken. Natuurlijk moet u ook uw koffieconsumptie verminderen.
  • Raar maar effectief. In plaats van je drankje te drinken. Gebruik een rietje om de vloeistof direct op te nemen. Maar drink nooit een slokje van je wijn. Ik weet niet wat mensen van je denken.
  • Bestrijk met zuiveringszout en waterstofperoxide. Meng de twee oplossingen en poets je tanden ongeveer 5 minuten, 6 keer per week. Maar slik het alsjeblieft niet door.
  • Flos mooi. Flossen kan u helpen uw tanden witter te maken door moeilijk bereikbare plekken op uw tanden schoon te maken.
  • Denk eraan om te poetsen nadat u zoet voedsel heeft ingenomen. Vergeet niet om elke keer dat u uw zoete voedsel eet, uw tanden te poetsen. Een dag overslaan kan resulteren in ongeveer 30 dagen per jaar.
  • Neem minder cafeïne. Er wordt aangenomen dat cafeïnehoudende vloeistoffen uw tanden geel kunnen maken en de conditie van uw tanden kunnen verslechteren.

Dus dat is alles.