in

Oefeningen met een hoge impact die u fit houden

Krachtige training wordt geclassificeerd als een cardiovasculaire training die inspannend is en waarbij beide voeten op elk moment van de routine tegelijkertijd van de grond zijn. Van dit type oefening is bekend dat het veel meer calorieën verbrandt dan de meeste oefeningen met een lage impact. Bij intensieve training loop je echter een groter risico op blessures.

Training met hoge impact kan een beetje ontmoedigend zijn voor beginners, en het wordt aangeraden om langzaam te beginnen en uw trainingssessies af te wisselen tussen oefeningen met lage en hoge impact, en zorg ervoor dat u een rustdag neemt tussen sessies met hoge impact.

Training met een hoge impact heeft grote voordelen, zoals het versterken van uw hart en longen, het verbranden van meer calorieën, het verbeteren van de botdichtheid, evenals het evenwicht en de coördinatie.

Hardlopen is de meest voorkomende vorm van intensieve training en kan helpen om uw conditie op lange termijn te verbeteren.

Pylometrische training is een geweldige oefening met hoge impact om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en tegelijkertijd meer calorieën te verbranden in een enkele sessie. Deze training omvat het gebruik van medicijnballen en het op- en afstappen van dozen om je hartslag te verhogen.

Touwtjespringen is een eenvoudige maar zeer effectieve vorm van lichaamsbeweging. Deze training met hoge impact verhoogt je hartslag echt en verbetert de coördinatie.

Burpees zijn een uitdagende maar zeer lonende oefening. Deze training is geweldig om je benen, core en bovenlichaam te versterken met de intense bewegingen.