in

Hoe fitnessfalen te voorkomen

How to Avoid Fitness Failure
Photo by Sabel Blanco from Pexels

Hoe fitnessfalen te voorkomen

Het is gemakkelijk om in slechte gewoonten te vervallen en redenen te vinden waarom uw fitnessregime mislukt. Hier zijn enkele praktische suggesties om op koers te blijven:

Blijf echt: het verlangen om fit te worden kan mannen in een waanzin van activiteit en kosten grijpen. Stel geen hoge doelen en maak geen grootse plannen om mislukkingen te voorkomen.

Neem de trap in plaats van de lift. Loop waar mogelijk om een ​​bericht door te geven in plaats van een e-mail te sturen. Heroverweeg arbeidsbesparende apparaten en ga voor handmatig in plaats van geautomatiseerd.

Koop een stappenteller: u kunt overwegen om een ​​stappenteller te kopen als een eenvoudige investering. Afhankelijk van het type dat u kiest, kan dit u feedback geven over hoeveel u beweegt en zelfs een rudimentair idee geven van hoeveel calorieën u verbruikt.

Motivatie wordt geholpen als je deel uitmaakt van een groep of team. In een gezinssituatie zou je bijvoorbeeld kunnen overwegen om voor iedereen een stappenteller te kopen.

die zitten en hobby’s doen, verbranden meer energie (zelfs bescheiden hoeveelheden) dan iemand die niets doet. Zelfs bewust je benen bewegen of stuiteren op muziek is beter dan helemaal niets doen.

Veel mensen hebben onrealistische opvattingen over hoeveel ze werkelijk bewegen. Noteer uw activiteitenniveaus gedurende een week (wees eerlijk of wat is het punt?) En u zult uzelf misschien verbazen.

Je zou de hele lunchpauze kunnen blijven zitten of je zou kunnen bewegen. Gevoelens van vermoeidheid zijn vaak de redenen waarom mannen niet bewegen, maar inactiviteit is de ergste boosdoener waardoor u het gevoel krijgt nog minder te doen. Om te beginnen kan het wat moeite kosten, maar u hoeft alleen maar te beginnen.

Inactieve mensen vinden formele oefeningen vaak saai en zonder veel doeleinden. Breek hierin door beweging te koppelen aan een positief resultaat. Loop misschien naar huis, of loop naar het volgende station om thuis te komen. Als je van een krant houdt, ga hem dan halen in plaats van hem te laten bezorgen.

Neem een ​​actieve pauze. Het kan een geweldige manier zijn om nieuwe ideeën uit te proberen en kan helpen om fitness op gang te brengen of u gewoon nieuw leven in te blazen.