in

Fitnessapparatuur leasen

Leasing Exercise Equipment
Image by Steve Buissinne from Pixabay

Fitnessapparatuur leasen


In plaats van het geld te besteden aan een lidmaatschap bij de plaatselijke sportschool, wilt u misschien fitnessapparatuur voor uw huis leasen. Er wordt geschat dat meer dan 10 miljoen mensen thuis sporten, waardoor er vraag is naar efficiëntere en gemakkelijkere manieren om de vooruitgang van fitnessapparatuur thuis te brengen.

Het leasen van fitnessapparatuur is ook handig voor mensen die een bedrijf runnen op basis van fitness en gezondheid. Voor een bedrijfseigenaar stelt het leasen van de apparatuur een eigenaar in staat om te genieten van een flexibel betalingsschema.

Voor het maken van een homegym kunnen twee of drie grotere apparaten worden gekozen, waaronder een loopband, een trapklimmer of een elliptische machine. Voor een multifunctionele gymset kan bij het leasen van fitnessapparatuur worden gekozen voor een halterbank met verschillende hulpstukken.

Bij het leasen van fitnessapparatuur is er een breed scala aan merknamen die verband houden met kracht- en cardio-opties, waaronder LifeFitness, Precor, Stairmaster, Cybex, Nautilus, Schwinn en Star Trac.

Wanneer u een bedrijf kiest om fitnessapparatuur aan te schaffen, moet u controleren of zij diensten aanbieden aan mensen die fitnessapparatuur voor thuis willen leasen. Soms worden leaseprogramma’s alleen aangeboden aan bedrijven en niet aan particuliere klanten, zoals Gym Tech, dat apparatuur levert aan een groot aantal verschillende bedrijven.

Bij het leasen van fitnessapparatuur zijn er verschillende voorwaarden waaruit kan worden gekozen, zoals een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden, die meestal wordt bepaald door het soort krediet dat de verhuurder bezit.

Er zijn verschillende leasemaatschappijen waarmee u rekening moet houden wanneer u klaar bent om dat eerste stuk fitnessapparatuur in uw bezit te krijgen. Hieronder vindt u een lijst met fitnessapparatuurbedrijven die een leaseovereenkomst met u willen sluiten:

Dynabody fitnessapparatuur

Beschikt over nieuwe en gebruikte commerciële en homegymtoestellen, die opties bieden voor elk budget. Tot de uitrusting om naar uit te kijken, behoren hometrainers, loopbanden en losse gewichten.

Body Quest-winkel met fitnessapparatuur

Biedt fitnessapparatuur voor zowel commercieel als thuisgebruik

Bodytech Fitnessapparatuur

Biedt een breed scala aan commerciële fitnessapparatuur, zoals LifeFitness, Paramount, Dynamics en Landice

Hijsfitness

Biedt fitnessapparatuur voor commercieel en residentieel gebruik.

De fitnesszone

Biedt een scala aan fitnessapparatuur, zoals loopbanden, hometrainers, trapbeklimmers en andere aerobe benodigdheden

Oefening

Biedt fitnessapparatuur voor thuis of op kantoor

USA Fitness Direct

Biedt leasingprogramma’s voor fitnessapparatuur voor beginnende sportscholen en non-profitorganisaties