in

6 schoonheids hacks die je nu moet proberen!

schoonheids hacks
Image by StockSnap from Pixabay

6 schoonheids hacks die je nu moet proberen!

Het is geen verrassing dat we er allemaal perfect en goed uit willen zien. Als u ook op zoek bent naar enkele van de beste beauty-hacks, bent u bij ons aan het juiste adres. Met enkele van de zorgvuldig uitgekozen beauty-hacks zijn we er zeker van dat je je schoonheidsspel kunt verslaan.

  1. Het pop-up-effect

We houden allemaal van de perfecte steenbolk, nietwaar? Als je je lippen wilt laten knallen en de perfecte selfie met de juiste pruillip wilt hebben, gebruik dan een markeerstift / crème terwijl je lippenstift draagt. Het aanbrengen van een markeerstift voordat u lippenstift aanbrengt en ook die van een vergelijkbare tint helpt bij het accentueren van de lippen.

  1. Mascara op punt

Om klontervrije mascara te krijgen, moet je ervoor zorgen dat je het staafje over een tissue rolt, want het verwijdert de klompen en geeft je een duidelijke touch-up.

  1. Ooglifttips

Als je de perfecte wow-factor aan je gezicht wilt toevoegen en een ooglift wilt hebben voor een dramatisch effect, gebruik dan een highlighter direct boven je wenkbrauwen. Het helpt om het opgeheven oog eruit te laten zien. Het is ook een geweldige beauty-hack om er jonger uit te zien.

  1. Heerlijke lippen

Als je op zoek bent naar geweldige weelderige lippen die mollig en zacht zijn, hoef je alleen maar een centimeter zeezout te mengen met een paar druppels glycerine. Voeg hieraan wat rozendruppels toe en slechts een paar druppels citroensap. Meng het en breng het op je lippen aan. Het werkt zeker als magie!

  1. Lichaam dat schijnt

Als je op zoek bent naar een beauty-hack die je lichaam helpt te stralen en je veel geld bespaart in de salon, dan kun je gewoon een kom pakken en bruine suiker, olijfolie en honing mengen. Dit is een geweldige manier om je huid te exfoliëren en het laat deze ook grondig gehydrateerd achter.

  1. DIY-conditioner

Als je dik, weelderig en zijdezacht haar wilt, kun je thuis je eigen conditioner maken. Het enige wat je hoeft te doen is kokosolie, amandelolie, jojoba-olie en vitamine E mengen. Breng deze pasta één tot twee keer per week een uur lang aan en was het daarna af.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere tips. Maar vergeet niet om er niet te veel tegelijk aan toe te geven. De sleutel is altijd om uw huid van tijd tot tijd te verwennen en te voeden. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit beautyhacks kunt halen en voor altijd jong kunt blijven.